en öl på kvällskvisten

har öppnat mig en öl och sitter och gottar mig med den med madde, är fan värd det, varför vet jag iof inte? Haha.

- idag har jag varit i borås med madde och angelika, var på lasarettet en sväng och så tog vi även en mysig frukost där :) annars har ja inte gjort så mkt idag..

hatar att bråka med dig, jag saknar ju dig så. älsklingen skulle komma hem idag, och jag längtade så, helt plötsligt ringer han och säger att han inte gör det, utan inte vet när det blir :( jag som ville träffa han.. hoppas det inte dröjer många dagar till innan vi ses, han är mitt underbara hjärta, & min älskling, han gör verkligen livet värt att leva, underbarare kille får man leta efter! <3


helgen blir det kalajs, på lördag iaf och ser fram emot det så jävla mycket, :)


- rihanna, / love the way you lie ..





 



/ gp

gällstad

Varit i Gällstad några timmar idag hemma hos mormor med mamma, syster & freja, det blev mat, fika & lite städning.. sen blev det en tripp till coop i ulricehamn, & sen vidare hem till svenljunga..
Hämtade Fia & mötte upp Madde på ica för att handla lite, så nu sitter vi här & tjötar o lite så!

funderar på att lägga mig i ett varmt solarie senare ikväll :)


- Gårdagen bestod av att åka till gekås med Madde, fick med mig lite fina köp hem, köpte även lite fint till min älskling, då blir han glad när han kommer hem :)
efter ett besök på köpcentret åkte vi till Marie där vi blev bjudna på god fika & massa tjöt i fem timmar!
Åkte till Borås på eftermiddagen sen hem till Malle, vi tog en tur nere i stan för att kolla läget lite, och även ett bingospel men det gav ingen tur, så gav upp! haha..


Torsdag, ge mig Torsdag nu.. för då kommer mitt underbara hjärta hem!




Fredrik Slättberg, massa kärlek <3






/ gp


RSS 2.0