ny dag nya tag!

Hejsan!
Orkar inte skriva här så mkt, och ofta. och det är ganska mkt nu som händer i mitt liv, allt är upp och ner.
Just nu är det mkt, med testamente och allt med arv, väldigt jobbigt.
Va på ett möte i går i Ulricehamn på begravningsbyrån, som kallas Boupptäckning, sen om 6 veckor är det ett nytt möte där om arv och massa, vill bara att allt ska va över så man kan försöka gå vidare, det kan man inte innan alla sådana här grejer är klara.

jag saknar min pappa, varje dag som går. och saknar honom enormt.
när nåt kommer upp som påminner om pappa, kmr tårarna. det var han jag alltid ringde när jag undrade över nåt, han kunde alltid svara på mina frågor, men nu kan jag inte det längre!
vet inte hur många ggr jag har vart påväg att skriva ett sms till honom, men varje gång jag ska göra det så frågar jag mig själv varför jag gör så.
vill bara höra hans röst, krama han en sista gång. igår hittade jag ett kort på pappa, camilla, lillebror och mig. det var flera år gammalt, vill bara ha dig tillbaka!

va vid din grav igår, satte ett ljus och la ett stort fint hjärta där. va så jobbigt att va där, men ändå ville jag bara sätta mig där, flera timmar.

vet inte vad jag ska skriva, får inte fram några ord. tårarna bara rinner nu när jag skriver om dig..
finns inte ett enda kort på dig pappa, där du inte ler. du ler på varje kort jag har!


Älskar dig nu och för evigt, min älskade pappa <3

2 månader <3

Två månader har gått idag, i stor sorg och saknad. Tänker på dig varje dag, som går! Vissa dagar är jobbigare än andra, vissa dagar är helt förjävliga. Vill bara ha dig tillbaka, nu! Jag saknar dig så oerhört mkt. Att förlora dig, min älskade pappa, det tog knäcken på mig, allt har bara vänt! Vi ses en dag igen, det lovar jag dig. Den dagen vi fick beskedet, att du låg där på dödsbädden och hade inte långt kvar, den dagen minns jag som den vore igår, vill försöka tränga bort den bilden på dig, vill minnas bara dom fina bilderna av dig, ditt skratt, ditt leende.. :-( men bilderna försvinner aldrig i från mitt huvud. Men jag har så mkt minnen med dig, jag ska alltid minnas dig som du alltid var, du va alltid så positiv och glad. Du va en kämpe, älskade och saknade pappa. Du finns alltid i mitt hjärta, kommer och hälsar på dig på måndag, <3 älskar dig nu och förevigt.

RSS 2.0