seg, trött, & hungrig.

Hur mår ni alla idag ?
själv mår jag rätt bra , är lite bakis men inte så farligt ändå !
dagen igår var mkt trevlig faktiskt , började det hela med att dricka lite öl & vin hemma hos Sara , vi två ..
sen kom Lina :) satt och tjötade , drack lite efter en stund gick vi utanför för där satt Patrik , Cissi , Jennifer & Sandra ..
vi satte oss där , drack ännu mer & hade allmänt trevligt ..
sen kommer Rasmussen , Börje , Tinel , Robin , Stefan ..
och ytterligare efter en stund gick Robin , Börje , Jag , Lina , Stefan & Sara till Beckas .. där blev man bjuden på öl :D
kl tickade iväg och pajksen skulle åka till Varberg till Wheels and Wings , vi tre tjejer blev lämnade på beckas och ville oxå åka dit , det hela slutade med att bettan kom och hämtade oss och våran bilfärd gick ner till varbeg , det var väldigt mkt folk , överallt .. vi skulle gå till stefan , börje och dom , till bodegan men vi hittade inte dit så vi skulle fråga efter vägen , men ne vi hade frågat ett par killar så slutade det med att vi satte oss på den uteserveringen ist med dom och tjötade oså , sen gick vi med dom upp till fästningen satt där en stund , kollade ut över utsikten över varberg , var väldigt fint:) sen var vi tvugna att åka hem , så vi fick vackert säga till stefan och dom att vi inte kunde komma dit dom var !
jaa , sen bilfärden hem kändes som den längsta turen jag nånsin åkt , kändes som aldrig jag skulle kma hem ..

idag vet jag inte vad jag ska göra ? får se , kanske träffa Malin sen .. hon ville dricka med mig idag , men jag vete fan om jag pallar det asså .. ska skriva till henne nu & kolla hur hon har tänkt .. :)

pussss


Nuså! :)

 


Nu ska jag fixa iordning mig inför kvällen :)

freja :)





Världens underbaraste och sötaste :)
min älskade systerdotter. <3

Congratulation, party m.m

Idag fyller Robin år, så det blir att inköpa sig lite alkohol för kvällen och fira honom :)
vet iof fortfarande inte riktigt vart vi ska vara, eller vilka. men det löser sig alltid, det brukar det göra :)
Lina kmr även till Svenlj idag, det ska bli jätte skoj att hon ska vara med ikväll oxå ,
vill egentligen åka till vbg idag , men tyvärr har vi ingen bil som vi kan ha , så det var lite tråkigt faktikst .
det är så gott att vara ledig idag & i morgon ;) sen på söndag jobbar jag, har en tur 7-14.30 men ska fjäska lite för madde och kolla om hon vill ta den turen så jobbar ja för henne på kvällen ist .. jobbar faktiskt hellre kvällar , softare ..
undra vad man ska ha på sig idag tro ? hrfm , har en gaderob fylld med kläder , men likförbannat är det jätte svårt att veta vad man ska ha på sig , och tkr ingenting duger av det man har ,
längtar till lönen kommer för då blir det att handla : )

uppdaterar i morgon hur kvällen blev :D

se ya ! Peace ..

jobbat, tagit bort stygn, flummat.

Hej på er, hur är det med alla då ?

idag gick jag upp ca 05.30 för att jag började jobba kl 06.45, när vi (personalen) satt och åt frukost , ringde en annan arbetskamrat och sa att hon blivit sjuk , så va ju tvungen att försöka sätta in någon för henne ikväll , men snäll som jag är , sa jag att jag kunde jobba delad tur idag , så jag fick gå hem vid ca 10.30 och komma tillbaka & börja jobba igen vid 16. & det gick jätte bra , vi hade faktiskt riktigt skoj ändå på jobbet ikväll ..
ibland kan man ha det , helt beroende på vilka som jobbar , fast så är det säkert på dom flesta ställen ?

idag fick jag även ta bort mina stygn i ryggen , kändes skönt .. men får likförbannat inte sola & bada i ute på över 1 vecka till , pga infektionsrisk , sen skulle jag vara acktsam med att böja på ryggen för mkt så det inte spricker upp igen ! "/ & det vore inte kul precis ..

Efter jag slutade kl 21 nu ikväll , åkte Jag , Bettan & Sara till Borås (Hulta) för att äta på McDonalds , men fy fan säger jag bara , dom kan ju göra maten färdig & riktig , nya eller ?
det började med att Sara fick kalla & inte färdiga pommes , så hon gick och klaga , fick helt nya .. sen när jag skulle äta min hamburgare var osten iskall , och inte smält någonting , Saras hamburgare var inte klar heller , köttet var inte genomstekt riktigt , + att hon fick ingen sås i den som det skulle vara , så bytte dessa två grejer med .. Bettans nuggets var inte klara heller , men hon åt dom ändå , MEN det var inte bara vi som klaga för när vi sitter där och äter våran mat , precis efter vi klagat på hur kasst det var , att inte få färdig & kall mat .. så står det två killar/gubbar framme vid kassan och vi hör hur irrierade dom var , så vi lyssna lite xtra noga om det skulle vara nått med deras mat oxå , och det var det , dom fick tillochmed pengarna tillbaka och drog , så inte bara vi som säger ifrån och klagar på maten ..
efter maten drog vi till svenlj en sväng , men inte en kotte var ute , dött ..
vi åkte ut lite mer , flummade lite :)

Lördags ; vad gjorde jag på dagen tro ? hfm , Joo var bara hemma hela dagen sen på kvällen kom Bettan hem till mig ,vi lånade mammas bil & dorg ut lite , hämtade sara & så .. sen träffade vi på Matte och Malin , stod och tjötade med dom ett tag , sen bestämdes det att vi skulle till torpa stenhus (mitt ute i ingenstans)  & ÄCKLIGT ..
dom som åkte ut var Jag , Bettan , Sara , Malin , Jennifer , Malle , Arek , Matte , Robin , Tinel och Börje ..

nu går mina ögon i kors,

Lyckad fredag :)

Det var riktigt skoj igår faktiskt, började med att jag åkte fram till marknaden med min mamma, moster, hans, kusinen, mormor och morfar. vi gick runt & kollade lite, sen gick vi till beckas, för att fika & ta en öl, mysigt :)
sen drog vi och handlade lite både mat och alkohol, åkte hem tog mig en smirnoff ice, gjorde iordning mig en del, och bettan kom och hämtade mig, vi skulle åka till sara och lasta av all dricka :)
drog hem till Bettan, fixade oss det sista, och började dricka! :) Sen bar det av hem till Sara, där festen sattes igång med bara tjejer, sen drösar pajksen in, men det tackar man väl inte nej till ?, lite killbesök :) haha ..
mkt trevligt, vi spelade twister, ölspelet ..
kl tiggade iväg, och vi hade planerat att gå ner till beckas för att kolla läget, om det var nått roligt folk där, vi vinglade ner dit & möttes inte av så många ansikten, men det kom senare! :)
Matte, Robin, Arek och Malin kom dit oxå, fast Malin var tvungen att sticka! dom andra satte igång att klunka i sig några öl. Lite senare ändå, kommer Börje, Emil, Klara, Micho oså ner med, trevligt! Roligare när det är lite mer folk där, och i ens egna ålder med, inte bara 40+ haha!

efterfesten slutade hemma hos sara, men det var inte så mkt folk ändå där då, Jag, Sara, Bettan, Candra, Matte, Robin, Arek, Rolle oså! :) Men trevligt var det, mkt roliga skratt fick man oxå! :)

kom hem 05.30 ca på morgonen, rätt seg idag!


Vad händer idag , någon som har någon bra idé ? :)
ska iof upp och jobba kl 7 i morgon bitti "/ Känns sådär lagom kul..


Peace / gabi <3

jobb & trött.

hejsan!
idag gick jag upp 05.30 för att åka till jobbet vid 06.20 ca. var väldigt trött i morse, och hade hellre legat kvar i sängen! men det gick inte för sig! Fast dagen på jobbet idag har ändå gått rätt fort, men ibland blir man bara så irriterad, att inte folk kan lyssna. det är ju vi personal som vet bäst! men visst, låt oss knäcka ryggarna och allt, gör det. då vet vi vilka vi kan skylla på sen, lite skuldkänslor sen kanske då?
jaja, efter jobbet åkte jag hem. åt kladdkaka m. grädde & satte mig här framför datorn och bara kopplade av!
i morgon är sista dagen på jobbet, sen är jag ledig fred och lörd, men sen på´t igen! gott det känns ändå att ha ledigt lite, det kan behövas nu känner jag!
funderar på vad man ska göra idag?
kanske baka? bullar, eller nån god kaka! Mmhm, mums!
fårse vad jag orkar, funderar oxå på att fråga Sara om hon kanske vill komma hit på en kaffe sen vid 5 när hon slutar? prata lite om fred :)

på fred, kommer det bli skoj. (hoppas jag) då är vi ett gäng tjejer som ska sitta och förfesta och sen gå ut på beckas och dricka lite öl, Louise kommer då med :)

T R Ö T T är jag .
vill att det ska bli måndag på ett sätt med, då ska jag ta bort stygnen i ryggen, sen kan jag sola & bada igen. (förhoppningsvis) ..

<3 Peace , / g a b i 

trött, ont & vill sola.

Jag har kommit på att jag är väldigt dålig på att vara här inne och uppdatera.
känner inte för jämt att jag vill & orkar sitta här på bloggen och skriva om mitt liv jämt heller.

jag är fruktansvärt trött, och seg. hade inte tackat nej till att vara ledig idag ist, för att åka och jobba nu om en halv timme.  S E G T .. men men, ska inte klaga egentligen, vissa har inte nått jobb & man får vara tacksam för det man har! :)
det är väldigt jobbigt att jobba med, iaf när man har så ont i magen och ryggen som jag har. Mensverk + öm rygg! illa
I torsdags var jag hos doktorn, dom satte in 3 sprutor i ryggraden på mig, kändes & det var inte skönt vill jag lova. sen efter en stund, när bedövningen hade börjat värka, så började dom skära i ryggen på mig, dom tog bort en leverfläck. & sydde 4 stygn.. senare på kvällen, kände jag hur ont det gjorde i ryggen, det var för att lokalbedövningen började gå ur då..
nu har jag iof inte lika ont, men det känns, det stramar.
får inte sola, inte bada på nån vecka vet inte hur länge. ska tillbaka till doktorn på Måndag för att ta bort stygnen..
sen hoppas jag på att jag kan få lägga mig ute i solen & sola, för att få en fin brun gyllene färg.

Helgen har förövrigt varit helt kanon, faktiskt. Var ledig i lördags & söndags!
så i fred kväll kom Micho hem till mig, för att tjöta lite & dricka en kopp kaffe, vi bestämde oss för att gå & ta nån öl på beckas på kvällen, och det gjorde vi helt rätt i :) för det kunde nog inte sluta bättre. helt lyckad kväll :) MASSA folk, och då menar jag verkligen en massa. träffade massa folk man kände, Bettan kom dit & sen gick många ner till flotten, där festen fortsatte i glada tåg. Det var segt att gå hem den kvällen sen, ont i fötterna efter dansandet.. 
Lördag var en lyckad dag med, Sara kom hem till mig.. då åkte vi två, mamma och hans fram till byn där jag skulle inskaffa mig lite alkohol på systemet, men jag orkade verkligen inte stå i den kön så länge, stod där säkert 20 min nästan, och ingenting hände. så jag sket i det, och skaffade mig öl på ett annat sätt :D 
vi åkte hem, sen lånade jag och sara mammas bil för att hämta bettan och mimmis, vi fixade lite, och sen började bilfärden ner mot Fbg, där vi träffade Louise, Emelie och Jimmi :) var himlans kul att träffa er, Louise hade jag inte träffat på 4 - 5 år nått.. vi var där i nån timme, sen åkte vi vidare till Vbg, vi satte oss på en uteservering på en restaurang, åt 4 rätters middag och drack öl, Jätte mysigt var det & jätte trevligt. sen gick vi en sväng nere vid hamnen, och sen tog vi den lilla blåa bilen och fortsatte färden mot Jimi & voigt, dom hade flyttat till en himla fin lägenhet, där satte vi oss och tog nån öl och tjötade, trevligt det med! 
kl blev rätt mkt, så jag, bettan och sara åkte hemåt, men vi hann även stanna till i Mjöbäck på hemvägen där vi träffade Matte, Robin, Arek m.f :) fulla o goa som dom var! 

Ne, nu ska jag faktiskt skynda mig, jag ska åka om en kvart och jag är inte ens klar än. smart gabi. som vanligt, alltid i sista sekund. fast börjar inte innan halv 3, men gott att vara på jobbet en stund innan, så man kan sitta där och ta sig en kaffe och koppla av lite innan man sätter igång. 


hade bra peoples :) Peace.  


RSS 2.0