God kväll :)

Har varit en väldigt lugn dag idag :) , suttit hemma för det mesta ..
Nu har mina fingrar fått skriva brev idag iaf , skrivit till Jocke och Fredde nu :) så ska skicka dom i morgon , dom kmr bli så glaada så :D Har även ringt till Ica idag för att jag skulle kolla efter jobb, men hon svara inte som har hand om det. så prata in på telesvararen! :) ett stek in i livet Gabi , grattis ..

Även träffat Malle ikväll med , vi åkte och samlade in pengar av folk som ska med på Tattoobåten :) så nu är det klart , sen åkte vi och hämtade biljetterna ! Niiice . det kmr bli så kul .

nae nu ska jag ut och möta sandra , hon är ute och går med sin hund , så hon tog en tripp bort till mig :D

Se you later?                          



 

Lillasyster Wilma, Lillebror Philip och Systerdotter Freja <3



Pusssss/     gabi <3

Good morning .

Ännu en natt har gått , kan det inte bara vara natt hela tiden så man bara kan få ligga i en underbar säng och bara sova ?:)
det hade varit grejer det , Nae men det är väl gott att man kan vara vaken och uppe på sina ben , :) hehe .

faan igår kväll knäppte det till i knät på mig , i det som ja har min miniskenskada i , kunde inte gå en meter ! "/
men känns lite bättre idag , men är ömt ändå , och kunde inte somna i natt pga det .

Jahap , vad händer idag då gott folk ? Någon som har ngn fin idé på vad man kan göra . ?  :D
Madde sitter här jämte mig i soffan och klagar på att hennes laptop inte fungerar som hon vill , hahaha . tur att denna gör det då :) hihi .

Nae , funderar faktiskt på att ta tag i mitt liv idag kanske ? Skriva CV och skicka in till kommunen ? Vrf inte ..
Söka lite vikariet här och var , gott om man kan få det på lite olika ställen . Hehe , Kan ju söka på Ica med ? men vill fan inte jobba där ännu en gång , gjort det två ggr redan . Hrfm ?!
funderar på att söka lite extra på dagis och på klockaregården . jaujau , får väl se vad som händer . Ibland kan man sakna skolan , faan i Mars någongång är det 2 årsen jag hoppade av skolan , herregud så tiden går fort .
Gott folk , hoppa aldrig av skolan :P

Ska även skrvia brev till Jocke och Fredde idag med , dom saknar nog brev från mig nu :)

Update Later..




Pusssss/     gabi





trött..

Väldigt, väldigt trött vill jag lova. funderar starkt på att gå och lägga mig om en liiten stund.. :)
sängen längtar efter mig, den ropa på mig nyss :P haha!

Lekt med Madde och Jessi hela dagen, har varit jätte skoj. vi har varit på fiket, sen hemma hos Madde.. :)
Blir att åka till Uddebo någon dag och hälsa på Jessi och Johan, och kolla hur dom bor :D

för övrigt, vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv? måste fan skaffa ett riktigt jobb snart, har fan inte råd med någonting längre. "/ har massa planer, inför detta året, Tattobåten, 20års fest, PeaceAndLove festivalen, Utomlandsresa. Men hur ska pengarna räcka till? det är en jääävla bra fråga.. Hrfm, blir trött av att vara en fattiglapp, ne men såå fattig är jag kanske inte, men inte långt ifrån. Tur att man har en underbar Mamii som ställer upp för än, men kan inte med att leva på henne hela tiden heller! Får någon tusenlapp varje månad, nästan. Men det räcker som sagt inte långt :S
Skärpning Gabi, SÖK JOBB! få tummen ur röven och börja sök..
Vill börja leva riktigt vuxenliv snart, ha egen lägenhet igen få pengar att räcka till, till allt...
men men, det kmr väl förr eller senare. hoppas jag iaf!

Ska jobba på Fredag, har ju som sagt jobb då, då men det räcker inte.. vill ha ett riktigt jobb med bra inkomst VARJE månad....

Nae, tack och hej för mej, nu ska jag inte låta mina fingrar knappa på detta tagentbord mer :)

Take care everybody!

heysan! :D

Vaknade för en stund sen, har sovit så gott i natt tydligen, snarkat och hostat men inte märkt ngt själv :) Var nog i ngn annan värld i natt, Kanske i Sagolandet :P haha! Vem vet?

Jahap, Sitter här hemma hos Madde, Har precis ätit lite frukost, Oboy, Flingor och Smörgås! Mhm, Gott som faaaiiiin :)
Ska väl snart börja göra iordning mig lite tänkte jag, Ska möta Jessi vid stationen vid halv 3, så får väl försöka fräsha till sig lite ;D Så ska Jag, Jessi och Madde gå till Ewaś och fika, Myyys ;)



I Think..

Puss

Hola, tillbaka med ännu ett leende på läpparna! :)

Jaha, Hej på er alla!
Hur har eran helg varit då? :)

Min har varit en fyllehelg, kanon faktiskt! :P
I Fredags började Jag, Natha och Mimmis dricka lite hemma hos mig, vi fick skjuts fram av min kära vän :)
Vi kom till ICA, vi stod och väntade på Obban, för att vi skulle på fest, men så kommer Kim, Glenn och Johan till oss på Ica, och säger att typ "festen är inställd" haha, Så vi gick och mötte Malle och Ante sen hem till Linda, där vi satt och förfestade en stund, innan vi gick vidare till Beckas :) En riktigt trevlig kväll för en gång skull.
Efter beckas skulle vi på efterfest, vi hamnade i ett stort gult hus, men ingen aning om vem som bodde där. Haha,
En gubbe till killarna - " Här kmr ni inte in om ni inte är gentlemän"
Boysen " Vi är gentlämen åt tjejerna "
Haha, vilken snubbe. Vettefan vem han var asså. Jaja, men vi kom in i huset, fortsätte att dricka det vi hade, jaha tror det blev för mkt då, sköt undan bordet, gick upp på golvet och började Skaka rumpa :P och dansa och ha oss :) Det var nice...
Natha, gud så irriterad jag var på dig, Haha.. Ska bara hem och äta? AH visst.. :P
Sen skulle vi helt plötsligt gå, då skulle Jag, Malle, Mimmis, Glenn, Kim och Ante gå på ytterligare en efterfest hos Stefan Holmquist. Men när vi kom dit var det helt nersläckt, skit rolig fest. eller inte, för alla hade väl deckat :)
Jaja, Vi fortsätte våran promenad, Jag, Ante och Mimmis.. Men sen bestämde vi oss för att dra hem, vi hade tre val, att gå ända hem till mig, sova hos Ante eller Lifta. Det sluta med att Jag och Mimmis LIFTA! vi är inte kloka. Fast det var med kindsvakt så det var inte så farligt. Haha ;)
Mattes kommentar när jag sa till Mimmis att hon har fått vara med om mkt denna helg " det är väl inte konstigt, det är ju dig hon har varit med gabi " haha :)
Good Bye, With Friday! ;)


Jag och Mimmis var hemma hos mig heeeela dagen, vi var så bakis så. Sen senare kom Sandra08;an hem till mig på en kaffe ;) Sen åkte vi med henne fram till byn på hennes moppe. haha! Gick hem till Joel, där han hade tänt massa levande ljus och ställt fram chips, godis och öl.. Han är väl sööt :) hihi.
Vi spelade Alias, ett sällskapsspel. Jag och Joel var i ett lag, medans Mimmis och Sandra var i ett lag tillsammans. det gick väl inte så himla bra kanske, jag gissa fan bra i  början. men sen gick vi minus hela tiden. :P Sorry Joel :)
Vi drack lite öl, satt och tjötade massssa. sen kom Cissi och Patrik upp och gjorde oss sällskap, TrevligtTrevligt.
Snackade lite om PeaceAndLove festivalen i sommar, det kmr bli fett nice. :)
Jaa, efter ett tag hittade även Matte, Robin, Jennifer och Malin dit. dom kom med ett glad humör och började tjöta sin skit :P haha, skoja! :) Nae men det var en väldigt trevlig och mysig kväll igår :) Thanks everybody :) <3


Sitter här i mammas dubbelsäng nu och tjötar med Kim på msn nu, :) Och lilla JessicaWallin på sms :) tänkte åka till henne och hälsa på ngn dag för att se hur hon och johan bor, hihi..
Mimmis sitter här jämte mig och bara klagarklagarklagar :P Nae, men hon är trött idag. Lika trött som självaste mej! :)

Good Bye, Have a nice day Everybody, Take care! :)



När man inte har ngt liv, så vrf inte göra som oss då? :)







Ni måste ju hålla med om att vi är väldigt snygga när vi visar det rätta jag? :P

Sjuk :(

Tjingeling.
har inte uppdaterat här på ett tag! har glömt av ;P
Kan uppdatera lite sen i Fredags iaf :)

Fredags ;
Lina kom till Svenljunga, umgicks med henne. Satt och drack kaffe och tjötade skit för det mesta, Min syster&Freja kom hem till Lina och hälsade på. Benjamin och Freja fick träffa varandra för första ggn. dom var så söta så när dom låg där på golvet tillsammans :)
Jag, Lina och Benjamin hände med Mickan och Freja till ICA, där vi även mötte upp Linda, Sen följde vi Syrran hem..
Jag, Lina, Linda och Benjamin gick hem till Lina, för att lämna Benjamin hos hans mormor en stund, för vi skulle gå ut och träffa lite vänner på kvällen, vi gick hem till Quang, där även Tinel var. satt och pratade lite, men sen gick vi upp till Moon, för att träffa Matte, där var det en hel del folk. Stannade inte där jätte länge. Åkte ut lite med Matte, vi körde lite folk. Vi körde hem Lina och Linda hem till Lina,
Sen ... Jaaa :P "/  We knows..

Efter många om och men, och några timmar körde Matte hem mig till Lina, vi skulle vara där en stund för att sedan gå ut och träffa lite folk ytterligare en gång till, vi gick till beccas, men inte så roligt. Så jag & Lina gick hem till henne och la oss och sov. :)

Lördags - Måndags ;
Vaknade runt 9 tiden, kände mig konstig. frös och förkyld. Men det var inget mer med det. trodde det kanske var att jag var snuvig pga. Katten och hundarna..!
Min mamma, syster och freja körde mig till pappa, före det stannade vi i gällstad hos mormor och morfar och fikade. Sen tog vi upp kusin alex hos hennes pappa i Uhamn, och samtidigt lämnade av mamma och freja hos moster i Uhamn.
Min syster och kusin körde mig till pappa som bor i Hökerum, kom hit satte mig vid datorn en stund. Sen vid 2 tiden på eftermiddagen gick jag och la mig för att vila en timme. men det blev mer än 1 timme vill jag lova, sov nästan konstant från kl 2 på lördagseftermiddagen till 8 i morse. Var uppe någon enstaka gång!
Har mått piss åt helvete. inte mått såhär dåligt på år&dar..


Nu sitter jag hemma hos Pappa fortfarande , mår lite bättre men är inte helt hundra bra än, i morgon åker jag hem till Svenlj ;) träffa Mamii och Vännerna :)


Fredag blir det förhoppningsvis Tjejkväll med god mat , vin , öl och kanske Badtunna :D Fiina grejer.

PusssHajj!


Tjohoo öl :D

Hejsan :D
Nyår var inte rolig , jag och malle sa det att vi hade lika med kunnat sitta hemma och kolla på en komedi film , då hade vi haft mkt roligare :P haha , fy fan ! Vi försökte iaf Malle . 1 timme inne på toa kanske inte var en höjdare ..

Nu sitter Jag hemma hos Moon och dricker med Cissi , Patrik , LIndell , Jonas , Carro , Sandra , Jossan , Natha , Kim , JennieLee , Moon .. Vad jag vet . Så kanske Max och Pontus kmr med :D
Riktigt kul faktiskt , för en gång skull ;)

Have a nice day and night.

RSS 2.0