pencilin :(

Hejsan ..
Jaha , då får man trycka i sig massa tabletter i över en vecka nu då .
för några dagar sen fick jag en hemsk hosta , fick svårt att andas , pep i bröstet och tugnt att andas .
så åkte till läkaren idag , fick diagnosen att jag hade en infektion i luftvägarna/ luftrören . så nu blir det ingen alkohol denna helg heller , men får se om jag hoppar över tabletten i morgon och kanske tar ngn öl med vännerna . dom flesta ska ju dricka i morgon . haha , men jag skulle väl klara mej att inte göra det iof :) haha , så beroende är jag inte :P

Jaha , denna vecka har jag bott hemma hos Malle typ med henne och Sara , vi har fan blivit feta denna vecka , det kan vi inte säga ngt annat om , mat mat mat .. nu får det vara slut med det . hahahaha .. eller vad säger ni tjejer ?
jaha , igår åkte vi in till Borås och åt på Thai silk , det var riktigt gott det .. men jävlar så mätta vi blev :P
Nu sitter vi tre hemma hos malle och tjötar skit , sjunger singstar och har det allmänt trevligt , men vi är väldigt rastlösa ..
Vi ska äta nu , för ovanlighetens skull , makaroner och köttfärssås . det går alltid ner det är ju så gott .. :)

Ne , uppdaterar senare eller ngn annan dag , kanske i morgon ? :D


Peace Out , / gabi ..


Badtunna, Vin & Öl

Precis hemkommen från "Huset" där Jag, Mamma, Moster, Kusinerna Alex & Jesper, Hans & Micke var.
Vi badade badtunna, och drack vin & öl , det är gott .
Men jag frös så , så jag sprang in i huset , och fort på med kläder . haha , hade kunnat hoppa in i en vulkan då , så mkt frös jag xD haha .

vad har jag gjort annars idag ? tagit det lugnt för det mesta , freja har varit här idag så har tagit hand om henne , jag och hon somnade i soffan innan i eftermiddags , sen åkte jag hem till Malle , vi bakade kladdkaka ..
Sen kom Glenn dit med , och efter en stund kmr även Kim & Jocke , sist men inte minst kom Stefan & Linda ..
Vi fikade och tjötade skit , var skit kul att träffa Jocke , den lilla tiden vi hann att träffas på :D
Kul att se att han mår så bra som han gör ändå :) Har saknat honom ..
Ses igen i maj förhoppningsvis , hihi ..

Min mage är duum mot mig :/ , riktigt dum oxå . nu kommer det igen , att jag inte kan äta utan jag mår illa . idag har jag spytt varje gång efter jag ätit :S Kan inte fatta vad det är med mig .. det är fan riktigt jobbigt att må illa direkt när man ätit , och sen inte veta vad det kan vara för fel "/ Nu sitter jag hemma med riktigt ond mage och känner mig bara spyfärdig , åt för en stund sen nämligen .. Jaja , går det inte över får jag väl kolla med farbror doktor vad det kan vara ,
Kan det vara njurarna ? levern ? tamarna ? ngn som vet. .. Det kan inte vara blindtarmen iaf , för den har jag inte kvar ..

Ne , gott folk . Nu ropar sängen efter mig , måste lägga mig ner nu känner jag . ska nog åka till Gbg i morgon förmiddag med Malle , vi ska hämta Ante och ngn där , så tror jag vi ska lämna glenn samtidigt , eller jag vet inte :P

God natt .. ♥

Puss & Kram /     gabi ♥

Film, Singstar, m.m ..

Halluulluu ..

Efter jag hade varit hos min syster gick vi och handlade , hon köpte massa mat , jag köpte lite fika & så . Jag drog hem till Patrik och Cissi , vi fikade och tjötade massa skit .. Vi hade verkligen inget att göra , Så skrev jag sms med Matte så bestämdes det sen att vi skulle dra ut till Mjöbäck hem till honom , där han och robin satt och sjöng singstar , haha .. herregud har inte fått ett sånt gott skratt på länge , det var kul :P
När dom var klara med sjungandet , satte vi oss ner för att kolla på "Norrbit" tror jag den heter , I think so ! :)
Den var rolig , jävligt rolig :P Då skratta vi ännu mer vill jag lova .. haha
Sen blev det en film till , minns inte vilken det var men det var oxå en sådan rolig film , sen efter filmtittande blev det dags för singstar igen , Jag Cissi Matte och Robin sjöng , tjejerna mot killarna blev det , och vi förlora :/ fattar inte hur det kunde gå till xD Patrik satt bara och kollade på och skrattade :) haha . Förstår jag , det borde låtit sjukt dumt när vi fyra satt och sjöng shlager låtar :P
Klockan rann iväg , och vi skulle väl hitta på ngt mer ? Men vi kom inte på ngt , vi tjötade lite men som sagt kom inte fram till ngt bra förslag .. Så det blev så att vi lämnade Matte ensam i Mjöbäck , och vi andra åkte till "KÄRA" Svenljunga ..
Jag , Cissi och Patrik åkte runt lite , fanns inte ett liv ute nästan i denna håla . Vi träffade Pierre och Adam , typ dem ända !
Alla våra kompisar var på Beckas , men vi orkade verkligen inte gå dit . haha :)
Och ändå klaga vi på att det inte fanns ngt att göra :P


Se you later Jocke , thats so fun :) I have miss you .. *7 timmar kvar. ;)* Whiiiiihooo ....



Dear people , I going to my bed now . good night , sleep well and dream sweet everybody :D




PUSS & KRAM ,     -     Gabi **


vad ska man göra ?

Hello everybody :)
Jaha , vad ska man hitta på idag tro ? Folk ska festa , men jag vetefan om jag pallar det .

Nu sitter jag hemma hos min syster , kom hit för en timme sen typ , har jobbat hela dagen .
haft en bra dag på jobbet ändå :)
Freja ligger så sött i sin säng och sover nu :) Har även färgat håret på min syster ...




Systerdotter Freja <3


Pusssss/     gabi <3


Blir toookig.

Människoor alltså , ta inte åt er . Att man kan få bete sig hur man vill , åh blir så irrietad , förbannad ALLT ! Nu får jag snart nog , snart spricker det och då kmr ilskan ut , jag blev riktigt irriterad innan jag åkte till borås , satt vid köksbordet , fick flipp blev så arg , vill INTE bo här mer , vill inte . Jag vill flytta nuuuu . det hade varit lugnast så , för alla här hemma .
Jag blir så irrietad på mig själv oxå , när jag blir arg på ngn så kan det gå ut över andra , ännu en gång gick det ut över mamma , stackaren alltså . fattar inte att hon står ut med mig . jag måste verkligen sluta med att lägga allt på mamma . en av dom personer jag älskar mest på hela denna jord , den person får ta all min skit . det är hur elakt som helst .
Men jag får ångest efter en stund , det får jag . men jag tkr bara allt ät cp nu , rätta ordet nu . åt helvete !!

Över till ngt annat , i morse när jag vaknade åkte jag och mamma till ica och handlade , sen drog jag med hem , gjorde mig iordning , blev arg , flippade , drog till Cissi & Patrik , fick en kopp kaffe där . Sen drog Jag , Malle , Cissi och Kim till Borås , vi hämtade upp Glenn på stationen där , sen åkte vi till stan , kollade lite .. Köpte lite smink , doppresent , gravljus , rosor . Färden gick vidare till BlackSkar för jag skulle kolla om dom hade tid och pierca mig i läppen , men så tog dom inte kort där , och jag orkade inte åka fram&tillbaka , för att ta ut pengar och så , så jag sket i det . tar det ngn annan dag : )
Efter detta , åkte vi till kyrkogården för att hälsa på Adam ! :( det var ingen liten kyrkogård vill jag lova , herregud . det tog hur lång tid som helst för oss att hitta graven , alla vi 5 leta som idioter , men hitta den tillslut , vi tände ljuset och la ner rosorna , fiiint  , Alla var helt tyst ,. Det var inte alls långt ifrån jag började gråta , det fanns ngn tår som ville komma ut ., det var skit jobbigt där faktiskt . tror alla tyckte det "/

Påväg hem , blev det en runda inne på Ica Maxi med , vi kollade runt där inne lite . haha , Herrejävlar så vi började skratta Cissi & Malle :) haha ..
Sen var vi tvugna att åka hem , skulle börja jobba kl 16.00 . Men vi hann självklart med att stanna till vid statoil påväg hem , där vi köpte varsin fransk hotdog allihopa , gott var det ..

Seeeeen jooooobbaa :/ slööttt .

Nu sitter jag hemma , irriterad , deprimerad och allt . ska sova nu , eftersom jag ska upp kl 06.00 för att jobba i mon .

Fest i morgon då ? :)

PÅ LÖRDAG FÅR MAN TRÄFFA JOCKE DÅ :D




Vila ifrid våran vän ..
Nu har du varit ifrån oss i snart 9 månader "/ du finns fortfarande kvar hos oss,  i våra hjärtan , du är saknad ...<3


morgon, morgon gott folk :)

Jaha, HejHej ! Vaknade för en stund sen, av att Lina kom in i rummet och skulle hämta kläder i gaderoben till Richard .
hehe , jag klev upp ur sängen och satte mig i soffan och tjötade med Richard och Lina , dom spelade kort , men det orkade inte jag med så tidigt på morgonen :P haha .
fick på mig lite kläder , och lina är väl snart klar med , jag måse iof sminka mig lite . hehe ,
ska väl äta ngt , sen gå ut en sväng . vi ska nog gå in en sväng till Kinna pratade vi om , dt tar drygt 40 min att gå dit . en liten promenad på eftermiddagen skadar inte :)
vad händer mer idag tro ? Hrfm . 
Stannar en natt till här i skene tror jag iaf , så åker jag med linas mamma till svenlj i morgon , hon ska nämligen hämta lina och benjamin här då , dom ska va i svenlj i helgen :) blir kul .
vad ska man göra i helgen tro ? ska nog ha en vit helg iaf , ingen alkohol med i bilden .
fast iof så vill jag åka till Starz på lördag , KEN RING kmr dit , och dt blir massa folk , hade varit kul .
men men , får se .

update later gott folk . have a nice day , take care everybody .


Benjamin, Lina&Richards lilla Son :D






Pusssss/     Gabi <3


hos lina

hej alla glada människor :)

idag åkte jag som sagt hem från uhamn , från mina kusiner . min mamma , syster och systerdotter freja var och hämtade mig i morse ,  vi åkte hem till "stora" svenlj , där jag trivs så himla bra . NOT ! Jag har blivit så Anti mot Svenlj nu , fattar inte vrf , har min familj där och mina underbara vänner men vill bara därifrån . Så jag tog bussen direkt till skene och där mötte Lina och Benjamin upp mig , vi gick till sjukhuset för Benjamin skulle få sin första spruta , sen satte vi oss på fiket och tog varsin kopp kaffe och skinkfralla :) Lina var lite klumpig som vanligt , och hällde ut hela sin kopp med kaffe över sig själv , golvet och bordet :P men det fixade jag , torkade upp allt ! :)
Sen gick vi hem till Lina , lämnade saker och gick till MM ( Mat i Mark ) för att handla , det blev massa god mat . Vi lagade Kycklingfilé , m potatissallad och vanlig sallad , till det drack vi coca cola . MumsMums ! :)

Nu ska jag och lina sätta oss i soffan , äta popcorn och tjöta massa skit .
Update later or tomorow .



Pusssss/     gabi<3

helgen & nu :D

Hellullu :)
helgen har faktiskt varit kanoners ;)
Fredag ;
Jobbade till kl 21 på kvällen, drog hem till Cissi och Patrik för att göra iordning mig, började dricka en öl.
sen när vi var klara gick vi upp till Moon, men vi mötte allt folk utanför och då gick vi ner till beckas :) Väldigt rolig kväll faktiskt. Jag och JennieLee körde Tquila race, fy fan vad det slog till. haha, Efterfesten slutade hemma hos Moon, fast . den inte skulle det egentligen :P haha! jag, natha, kim och johan gick åt ett håll, medans malle och glenn gick åt ett annat fan ramlade 2 ggr på vägen hem, haha! herregud.
Stenslockna när jag kom hem till Natha! :)
Lördag ;
Vaknade, gick och mötte sara, vi skulle gå och äta. vi gick till sibylla och åt mat, sen hem till Sara slängde i oss varsin kopp kaffe, och sen kom Malle, Glenn och Kim dit upp. Satt och tjöta bara, spelade lite gitarr hero. sen gick jag för att jag skulle hämta mina saker hos Patrik, men det hela slutade med att jag stannade där. haha! Vi gjorde iordning oss för det var meningen att vi skulle upp till sara och dricka lite öl med dom. Men så kom Joel upp till Patrik med några öl, Sen kommer börje för att han skulle snacka med joel, och visa sin tattuering. Vi bestämde oss för att gå ut, typ Kullaberg?
Jag och Cissi drog iväg för att köpa öl, sen hem till dom igen och förfesta, det kom folk! Vi spelade ölspel, sen var det dags för att bege sig till kullaberg, haha :) Hade inte varit där på 2 år typ, Vi som åkte var Jag, Cissi, Patrik, Joel, Börje, Jonas, Lindell och Moon :) sen träffade vi Ante m.f där :D hade en toppen kväll faktiskt. klart att jag ska vara med på kort där oxå, vimmelkillen tog fram sin kamera och fotograferade ;P

Här är tre kort från kvällen ;)











efter kullaberg drog vi för att köpa mer öl, sen hem till Joel för att efterfesta. haha! ;) Mamma kom och hämtade mig och jonas vid 06.00 på morgonen, körde hem Jonas! Sen åkte jag hem och sov.
Tack alla för en trevlig och superskoj kväll. Inte haft så kul på länge. måste vi göra om snart :D
Söndag ;
Vaknade, och funderade på vad jag skulle göra idag? Jag beslöt mig för att åka till Uhamn till mina kusiner, min syster, freja och hans körde hit mej! :D
gott att komma ifrån svenlj en stund! ;)
idag måndag ;
har inte gjort ett skit, är som sagt i Uhamn, bakat, diskat och lite så. Vad ska man göra när ingen är hemma här:P haha. Moster jobbar, kusin alex i skolan. men nu har kusin jesper kommit hem iaf..
Nu ska jag laga lite mat tills folket kommer hem här, så blir dom glada :) hihi ^^

ByeBye! Have a nice day everybody :) 

Pusssss /      gabi <3

RSS 2.0