skene :)

Tjooohooo :D

Ja , igår åkte jag med den blåa bussen som går mot göteborg , hoppade av i skene där Lina Rickard o Benji mötte upp mig  :) vi gick till affären o handla lite gottit som vi åt på kvällen framför tv:n , till middag/kvällsmat blev de kalkon filé m, ris o brunsås , mumma :D
Idag gick jag lina o benji hem till Linas moster Malin som bor i Kinna , de va svin långt att gå ju . hahaha ! tog lite mer än en timme att gå , men man känner sig redig efteråt :)
Där fikade vi och tjötade lite , sen körde malin hem oss till skene , och nu sitter ja hemma hos lina o rickard igen , lina sitter och matar benji nu , rickard är iväg och köper pizza som vi ska gotta oss me i kväll :) ibland får man unna sig lite gott . hehe , i morgon bär de av till svenlj igen , där jag förmodligen ska träffa Marina :)

Hade gott folk ,
Peace / gabi ..

=)

Halluu..
idag har ja väl gjort lite grejer , idag ne jag o malle vaknade gjorde vi oss iordning och gick till fiket , och åt lunch .
det blev kycklingfilé m. potatissallad , riktigt gott va de :)
sen ne vi hade suttit där ett tag , gick jag hem till ebba för att ta en kaffe me henne :)
jag hjälpte henne och hennes mamma att röja i deras fråd lite , sen gick vi hem till ebbas mamma och åt kvällsmat :)
ikväll har jag varit hemma hos joel , suttit där och druckit kaffe , coca cola och tjötat skit . mycket trevligt :)

får se va som händer i morgon , på onsdag åker jag till Lina och Rickard i Skene e meningen , de blir kul :D
stannar där ngn natt , kanske till fred . och i helgen blir det nog bara lugnt . får se om ja kanske åker till Uhamn eller ngt ,
gott att kma härifrån lite . från svenlj asså .

nu har jag verkligen funderat , typ dag ut och dag in i flera veckor på om jag ska söka in till komvux till hösten , för att bli utbildad undersköterska , och jag har kommit på att jag nog ska göra de , att de e de ja vill .
längre fram vill ja nog bli sjuksköterska , men de blir ju inte än på några år isf , men det återstår att se om ja fortfarande vill de om några år , men jaa .. jag ska nog gå denna utbildning så jag har undersköterska utbildningen iaf ..


hmm , nu ska jag sova . sov så gott allihopa !

Peace out , gabi ..

Halluu :)

Ja, hallå på er alla! nu var det ett tagsen jag skrev här!
har inte haft en tanke på att ja haft blogg :P haha!
Ja, vad har då hänt i Gabis liv det sista?
Hm, Det kan jag svara på, Inte alls mycket om jag ska vara ärlig.
är me malle typ hela tiden, inget ovanligt? :P haha!
fast vi äter inte lika mycket längre, som vi gjorde ett tag, den tiden kunde man tro att det var ngt fel på oss, ett riktigt stort fel:P
Hur är det med er alla? :)
Helgen har för övrigt varit helt okej, i Fredags var det fullt ös :) Jag Malle och Sara förfestade hemma hos sara, drack lite gjorde oss iordning, för att ta den blåa bussen till en annan liten ort ca 3 mil från svenlj, som heter Kinna!
Där Andy, Richard och Shobben stod på stationen och tog emot oss med glada leenden :)
vi gick hem till Shobben, där det satt folk!! Vi satt där, tjötade och hade allmänt trevligt!
gott att kma ifrån svenlj lite o festa för en gång skull.

nu vet ja även att min pappa m. familj är nyfiken på mitt "roliga och intressanta" liv, dom har hittat min blogg o läser lite! Så om ni ser detta inlägget me pappa, camilla, o syskonen så saknar ja er! :)

Nae, nu sitter ja hemma hos Malle, vi ska ta varsin lilla smörgås, sen blir det väl film och massa tjöt! de e vi bra på att tjöta alltså :) haha! trevligt, trevligt...

Åker kanske till Skene, hem till Lina, Rickard och Benjamin ngn dag i veckan och hälsar på! Mysigt...

Hareeee sååå jävla göttans gott folk.. PUSSSSSS!



en bild vi tog ne vi stod o väntade på bussen i fred till Kinna :)

RSS 2.0